Следвайте Гласове в Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и

...
Следвайте Гласове в Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и
Коментари Харесай

Нидерландия блокира приемането ни в Шенген, пуска Румъния и Хърватия

Следвайте " Гласове " в 
Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се причислят към Шенгенското пространство, само че ще блокира приемането на България, заяви Нидерландската радиопредавателна корпорация.

Нидерландското държавно управление реши на съвещание през днешния ден, че България към момента не дава отговор на изискванията за присъединение към Шенген, показва медията.
Нидерландският министър на външните работи Вопке Хукстра съобщи след съвещанието, че към момента е " прекомерно рано " да се реализира единодушие за присъединението на България. Според него Нидерландия може да преразгледа въпроса едвам когато стане ясно, че в България има настояща правова страна, способна да се оправи с корупцията и проведената престъпност, съобщи Българска телеграфна агенция.
Разширяването на Шенгенското пространство с трите страни е включено в дневния ред на срещата на министрите на вътрешните работи и правораздаването от Европейския съюз на 8 декември. Повечето страни към този момент са взели решението си по-рано. На срещата министрите би трябвало да реализират единомислещо единодушие за приемането на нови страни. Така че даже в случай че Нидерландия е единствената, която гласоподава срещу, България няма да получи позволение, отбелязва медията.

Нидерландският министър-председател Марк Рюте съобщи на конференция през днешния ден, че решението да не бъде подкрепено присъединението на България към Шенген не е политическо, а се основава на обстоятелства. Според него Нидерландия не е единствената страна, която има подозрения по въпроса, оповестява уебсайтът " Дъчнюз ".
 
Източник: " 24 часа "
 
 
 
 
03 Дек 20221303 Дек 20221702 Дек 202291302 Дек 202262502 Дек 202252402 Дек 2022509КоментариВиктор02 Дек 2022 18:11ч.
Казано почтено, Рюте е прав(дори когато е лежащ в леглото на ШВааб) По надалеч от тези нищожества, тоя безсрамник унищожава личното си земеделие и отглеждане на животни, та нас ли ще оправи?! Рюте марш на алените фенери, което ме подсеща, абе какво става с Китай?! Комунизмът е жертван на неуспех, и в Пекин и при Рюте и при Джустин Кастро...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати това е показателно02 Дек 2022 18:31ч.
почтено казано, невлизането в шенген е добра новина; и демонстрира доста за това какво мислят за нас западните комунисти-убийци; с изключение на всичко друго румъния е католическа, а ние не сме когато стане време за делене, на нашите нарушители ще им се наложи да ближат други задни части; надали някой обаче ще допусне едни и същи хора да бъдат хрантутени като паразити; занапред планувам ориста на политиците и този път не няма да уредят нито деца нито внуци, а всички право в затвора-това към този момент се е случвало;
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...02 Дек 2022 18:38ч.
Румъния е православна. Благодаря ти, Марк Рюте
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown02 Дек 2022 18:49ч.
Това в действителност е показателно- какъв брой си необразован! А бе в какви учебни заведения ходите, бря, та не знаете, че румънците са православни?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Румъния освен че е православна,02 Дек 2022 20:43ч.
само че и литургиите им се водят на ЦЪРКОВНОСЛАВЯНСКИ език! Употребяват изрази като " За Бог да елементарни! " които даже не са част от румънския език!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати По БДС стандартите03 Дек 2022 5:48ч.
Това е по този начин, тъй като: До средата на 18 век дедите на днешните румънци употребяват като формален език старобългарския и среднобългарския, а кирилицата – доникъде на 19 век, когато по политически аргументи е въведена видоизменена латиница, макар изпитаното българско въздействие в румънския език. Затова и на нашите хъшове им е било толкоз елементарно и конвинтиено да се крият по Влашко, тъй като по това време разликата сред българския и румънския езици е била колкото през днешния ден е сред българския и " баш чистиот и аФтентическиот макядонячкиот " язикот! Четете Историята бе тюфлеци, а не се захласвайте със сръПска чалга и гръТцски кино музики и сиртакита, изобретени през 1964 година от Микис Теодоракиос.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати на ви, български еврогейци02 Дек 2022 18:33ч.
Баш мире кеф! Хайде в този момент и bgexit!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати евроатлант02 Дек 2022 18:33ч.
Щом не поканихме Зеленски, по този начин ще е!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати кирчо02 Дек 2022 18:34ч.
Лукойл ще заплаща към този момент налози у нас и незабавно реакция от Холандия. А там е центъра на наркомафията за Европа, само че това не се брои.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати MM9302 Дек 2022 18:35ч.
Страхотна вест! А нашите оскъдни " пудели-близачи " от Народното събрание и президенството по какъв начин се усещат?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Truman02 Дек 2022 18:46ч.
Едно рационално решение...никакъв шенген
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати awsed02 Дек 2022 18:47ч.
Отказът няма нищо общо с корупцията, мигрантите и престъпността... За страдание, истината е, че България бе определна да бъде под друга сфера на флияние и Нидерландия в тази ситуация е единствено техническият разпределител. За още по огромно страдание, грозната истина е че този път сферата на въздействие на е на Русия а е на Турция и по тази причина приемането ни в шенген въобще не стои на дневен ред.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Само Източна Румелия е към Високата порта02 Дек 2022 18:57ч.
Долна Мизия ще е под различен жезъл
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Княжество България02 Дек 2022 18:48ч.
Значи съгласно Вас, от България ще остане единствено Княжество България, а румелия и мизия отиват под шапката на султана и надлежно на императора. Нормално е турчеещите се и циганеещите се със български паспорти да отидат при господарите си. Но българите си остават във северна България, въпреки всичко.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати не видяхме ли по какъв начин предостатъчно се02 Дек 2022 20:47ч.
усмихваше Мустафата през вчерашния ден, като си върнаха хартиената бюлетина... Нещо споделиха ли за броя на секциите? Само Б. Рашков можеше да ги оправи тях...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Виктор02 Дек 2022 18:56ч.
За да сме в Шенген, би трябвало да сме цифровизирани андроиди 5G зомбита, със сертефикати за всичко и всевъзможни гнусни приумици на глобалистите, които направиха света не поносим, както се вижда... Предпочитам " свободата " на блатото, пред нацистката ":чистота " и планировка- зелена договорка, Грета, огромен рестарт и CBDC- електронно " евро " ваучър на ЕЦБ за пазаруване на инсекти и киселици...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri02 Дек 2022 19:02ч.
За мен е любопитно, какво ще ни обяснят бълг. политици, включително депутатите. Р.Р.как ли ще разяснява този отвод на Нидерландия- още веднъж сме недооценени/?/ или нещо друго ще измисли като пояснение? Дали не ни стопират, тъй като портовете в Бургас и Варна ще са конкуренция на Ротердам, т.е. има иконом. аргументи?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нидерландците са пичове02 Дек 2022 19:11ч.
Не им трябват селски тарикати и български индийци, крадци и мошенници.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати бай Рюте е пич02 Дек 2022 19:12ч.
Нидерландците са супер!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати не се знае какъв брой е пич, само че ни оказва помощ сега.02 Дек 2022 21:07ч.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Rutte Мисля, че като правоприемник на една от най-богатите семейства в Нидерландия (веригата Unilever), очевидно не е във екстаз от шуробаджанашките ни действителности, и от положението на нашата стопанска система / страна ни като цяло... което по никакъв начин не им пречи да придобият сливенския цех за килими, правоприемник на столетни обичаи, и добре да печелят от него...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати от тук на сетне02 Дек 2022 19:12ч.
на всяка нидерланска кандидатура да се постанова несъгласие! а да забележим какъв брой са им огромни топките на нашите политици!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати на евнусите са им отрязани топките02 Дек 2022 19:31ч.
Що за перверзно любознание, да видиш нечии топки? Нашите политици са скопени, те употребяват топките на Мустафата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Cicero02 Дек 2022 19:19ч.
Междувременно в DW: " Нидерландия е наркодържава, в която наркопрестъпниците са натрупали прекомерно доста власт ". Така че Нидерландците може да ни спестят лицемерието си ние не сме умрели да бъдем дружно с тях на никое място.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Навярно към този момент не е02 Дек 2022 20:18ч.
Преди няколко дни разкриха и заловиха доста народ от нарко мафия. И несъмнено, холандците са отпред.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати дуюю02 Дек 2022 19:24ч.
крадци и мошенници като нас не се позволяват. отлично, няма да сме с пеееддерассите от европа
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нидерландците са пичове02 Дек 2022 19:28ч.
Ако ударят и едно рамо за Еврозоната (да ни оттърват от еврото), цена няма да имат!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Н.Н.02 Дек 2022 20:21ч.
И каква е изгодата от тоя Шенген? Че като вървим на екскурзия из Европейски Съюз, няма да ни ревизират персоналните карти? Големият праз!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нарко страна ли е Нидерландия?02 Дек 2022 20:32ч.
Отговора е на шефа на полицията им и е ДА. https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-50821542 Хвалеха се със независимост, че свободно се продават “леки ” опиати. Но наркоманите от леки минаха на твърди и в това време наркомафията се ускори и в този момент Нидерландия замязя на Колумбия. Убийства на улицата с какашници.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ваксиниран Веган02 Дек 2022 20:51ч.
Плюсовете от влизането в Шенген са съвсем никакви, а минусите са много основни. Така че - хвани крепко, Рюте, ние сме с теб!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Еех, мъко рубладжийска02 Дек 2022 21:20ч.
Нито Сив ще се върне, нито Варшавския.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати j.jelevban-не бих се обзаложил02 Дек 2022 22:22ч.
Но в случай че стане първо ще се върне Сталин!За това бих се обзаложил.И дори съм сигурен че ще е скоро.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати стефан караджа02 Дек 2022 21:59ч.
НИЕ съдебномедицинска експертиза НАЙ-БЕЗГРЪБНАЧНАТА НАЦИЯ В ЕВРОПА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! подлизуркофци и клатиташункофци.....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати j.jelevban-не щат конкуренти02 Дек 2022 22:18ч.
Холандия е нарко страна.Годишният оборот на наркомафията в Холандия преди години единствено от синтетични опиати беше над 10млрд.По техни полицейски оценки.Холандия е някогашна роботърговска държава-България НИКОГА в своята история не е държала плебеи.Холадците са тройно имунизирани.Вие желаете ли да имате нещо общо с тях?Аз не!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вл. П.03 Дек 2022 2:32ч.
Добра вест за България. Едва ли има някой, който да ми изброи преимуществата СЕГА И В БЪДЕЩЕ от влизането в Шенген против минусите. Дано да стане същото и с еврозоната!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Случаен03 Дек 2022 5:21ч.
Дано! Амин!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Предимствата03 Дек 2022 5:28ч.
Предимствата на Шенген, в случай че си постоянен жител (имаш безупречен документ за идентичност - персонална карта или паспорт): като пътуваш в Западна Европа, вместо на 6 опашки по летищата, ще се наредиш на 5. Времето за което ще влезеш в страната в множеството случаи отново ще е същото, тъй като в последна сметка отново ще би трябвало най-после да изчакаш да ти разтоварят чекирания багаж.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати квинтесенциален армаментариум03 Дек 2022 5:32ч.
Голям праз! Притрябвало ни е.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022203019 Ное 2022103729 Ное 202243824 Sep 20223118
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР